browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

METS Lodges

Mets Travel en Tours is één van de oudste touroperators van Suriname en beheert een aantal goede lodges in het binnenland van Suriname. Gaat u voor minder avontuur en wilt u een degelijke en betrouwbare trip maken, dan kunt u het best met METS gaan.

Kwamalasumutu: Een nieuwe lodge, die in 2008 is geopend. De lodge is opgezet naar aanleiding van de ontdekte eeuwenoude tekeningen in de grotten van Werephai. U maakt verder nog excursies naar inheemse dorpen, maakt boswandelingen en er zijn nog allerlei andere activiteiten Basisprijs is 850 euro voor een 4-daagse trip. U wordt met het vliegtuig gebracht en gehaald.

Palumeu: Deze lodge is gelegen bij het inheemse dorp Palumeu. In dit dorp wonen verschillende stammen Indianen vreedzaam met elkaar. Tijdens uw verblijf organiseert de gids verschillende activiteiten, waaraan u kunt deelnemen. Denk daarbij aan boottochten, wandelingen in het bos, bezoek aan Palumeu waar u eventueel pijl en boog kunt leren schieten en souvenirs kunt kopen. Ook kunt u gaan zwemmen in stroomversnellingen. Richtprijs voor Palumeu is 486 euro voor een 4- of 5-daags verblijf. U wordt met het vliegtuig gebracht en gehaald.

Kasikasima: Kasikasima is een riviertocht georganiseerd door Mets Travel en Tours. U verblijft een aantal nachten op Palumeu en gaat daarna via de rivier en stroomversnellingen de jungle in. U beklimt een top van het Kasikasima gebergte. Deze tour/reis is geschikt voor de meer avontuurlijk ingestelde toeristen. Richtprijs is 695 euro voor een 5-daagse en 729 euro voor een 8-daagse tour. U wordt met het vliegtuig gebracht en gehaald.

Awarradam: Een kleine lodge middenin de jungle in het gebied van de Saramaccaners. Tijdens uw verblijf in deze lodge kunt u verschillende activiteiten ondernemen, maar u kunt ook lekker uitrusten en uw eigen gang gaan. Er is een gids op de lodge aanwezig die activiteiten organiseert en eventueel ook inspeelt op specifieke vragen. Mogelijke activiteiten zijn boswandelingen, kanoën, boottochten, stroomversnellingen bezoeken en excursie over medicinale planten. Alles is volledig verzorgd. Richtprijs is 486 euro voor een 4- of 5-daagse verblijf. U wordt met het vliegtuig gebracht en gehaald.