browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Visum

Voor een bezoek aan Suriname heeft u een toeristenkaart nodig. U kunt deze kaart op de luchthaven zelf kopen. Voor meer informatie: consulaat van Suriname in Amsterdam.

Blijft u langer dan drie maanden in Suriname, dan moet u vanaf heden in Nederland al toestemming voor kort verblijf aanvragen. Dit dient u minimaal drie maanden voor vertrek te doen. Lees de informatie op de website van het consulaat in Nederland. Als u het aanvragen van een MKV teveel moeite vindt, dan kunt u ook overwegen om een multiple entry visum te nemen voor een half jaar of jaar. U dient dan wel om de drie maanden naar Frans Guyana te gaan om uw paspoort te laten stempelen.